Beuk

VIDEO

MP3

 

 

Categories: ,

Description

PEDAL TO THE METAL ROCK ‘N’ ROLL

BEUK rockt vol gas vooruit. Pedal to the metal rock ‘n roll met een knipoog naar Motörhead, Peter Pan Speedrock, Volbeat, Noordkaap en De Kreuners. Niet zomaar metal riffs maar echte songs met Vlaamse teksten over feestvieren, koers en de zin van het leven.

Meyke (gitaar), Roel (zang – bas) en Larry (drums) speelden op vier jaar tijd 150+ shows in België, Engeland, Nederland, Frankrijk. Ze stonden in het voorprogramma van o.m. Phil Campbell (Motörhead), Dog Eat Dog, The Godfathers, Ostrogoth. BEUK won verschillende rockrally’s en was finalist van Commarocks Brugge.

Hoezo Vlaams geen rocktaal? De rockscene van Londen en de Engelse radiostations zijn wild van de originele, energieke sound van BEUK. De band realiseerde 17 optredens in Engeland en werd door de kenners en luisteraars van de Britse TBFM – Hard Rock Hell Radio genomineerd voor ‘Best International Band 2017’.

Begin 2017 verscheen op vraag van de fans het album STRAK PLAN. In 2018 plaatste Rock Tribune Magazine de song ‘Station Dementia’ op een verzamel-cd met o.m. Black Label Society, Machinehead, Anvil en Buzzkill Baby. Terzelfdertijd versierde BEUK een deal bij Parsifal Records en startten opnames met producer Ace Zec, bekend van o.m. King Hiss, Spoil Engine en Diablo Blv.

In juli 2018 verschijnt de single ‘Hel Van De Planeet’

BOOK BEUK HEREHighlighted Bands