Buzzkill Baby

VIDEO

MP3

Category:

Description

SURVIVORS OF ROCK ‘N’ ROLL WARS

Ze zijn er. Ze zijn terug. Ze zijn er altijd al geweest Ze zijn gewoon nogal lui ..

Na vier jaar stilte is SuperEgo de nieuwe single & videoclip van het Belgische riffrock-monster Buzzkill Baby. Te beluisteren, bekijken en verkrijgen op de klassieke kanalen en streamingsites. Een volledige vinylplaat met dezelfde titel is ook klaar maar die volgt later dit jaar.

Waarom nu? Omdat het – laat ons een koe een koe noemen -de spuigaten uitloopt. Fuck this shit. Tijd voor wat old school rock’n’roll escapisme. Geen tijd voor zware verklaringen, geen zin in complexe verhalen, gewoon wat pure fun. Te klasseren ergens tussen Motörhead, Blondie en Amyl and The Sniffers.

Buzzkill Baby! Vier beslagen kerels met een hang naar krakend geluid dat alle mond-en-klauwzeer doeltreffend de hoek in schopt. Ze hebben Spinal Tap al zo vaak gezien dat ze nauwelijks nog waarheid van fictie kunnen onderscheiden. Buzzkill Baby! zijn “survivors” van “the rock’n’roll wars”. Ze speelden in een hoop bands, sommige vrij berucht (beroemd valt niet af te lezen aan hun bankrekening) en sommige …. iets minder. Ze spelen rock’n’roll. Of om het even wat je het beste uitkomt. Riffrock met ballen voor iedereen die geniet van het leven, voilà. Waarom? Omdat de wereld best wat lol kan gebruiken. Opwinding, zweet, … actie!

En nee, ze zijn niet echt arrogant. Gewoon een beetje zelfzeker.
Op een sympathieke manier uiteraard …

Dominique De Vos: zang, gitaar

Pieter Minne: leadgitaar

Björn Van Gompel: basgitaar

Nico ‘Nike’ De Moor: drums

 

BOOK BUZZKILL BABY HEREHighlighted Bands